Вступ до спеціальності : навчально-методичний посібник для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань «Політологія» - Завгородня, Юлія Володимирівна; Козьміних Альона Віталіївна (Одеса : Фенікс, 2024)
Навчально-методичний посібник містить теми лекційних і практичних занять, завдання для самостійної роботи, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, перелік тем доповідей та презентацій, а також список рекомендованих джерел. Посібник підготовлено відповідно до освітньої програми вищої освіти за спеціальністю 052 «Політологія» і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за першим (бакалавським) рівнем вищої освіти.
Завгородня Ю. В., Козьминих А. В. Вступ до спеціальності: навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти галузі знань «Політологія» [Електронне видання] / уклад.: Ю. В. Завгородня, А. В. Козьминих ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024.– 52 с. – Режим доступу: https://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/27378
Keywords: Політика, як суспільне явище; Політична влада та політичні режими; Політична система суспільства; Політичні партії та партійні системи; Політичні процеси. Модернізація та демократизація суспільства