Правові аспекти поліконфесійності в Україні: сучасний стан - Гольд, Ольга Феліксівна (Одеса: Гельветика, 2020)
Стаття аналізує витоки та сучасний стан поліконфесійної ситуації в Україні, досліджує проблеми і перспективи її розвитку, пов'язує особливості поліконфесійності України зі станом історично-соціальних умов та характеристик.
Гольд О. Ф. Правові аспекти поліконфесійності в Україні: сучасний стан / О. Ф. Гольд // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 29-32.
Keywords: поліконфесійність; держава; релігійні організації; релігійність; соціально-політичні фактори; релігійна мережа; Україна