Використання практики Європейського суду з прав людини у кримінальному провадженні : навчально-методичний посібник - Гловюк, І. В.; Стоянов, М. М.; Завтур, В. А. (Одеса : Юридична література, 2017)
Навчально-методичний посібник підготовлений для здобувачів вищої освіти для підготовки до занять зі спеціального курсу «Використання практики Європейського суду з прав людини у кримінальному провадженні». Посібник містить тематичний план навчальної дисципліни, навчальну (робочу навчальну) програму навчальної дисципліни з матеріалами для вивчення, плани практичних занять, завдання для самостійної роботи, питання, задачі, завдання або кейси для підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти, літературу для спеціального курсу.
Гловюк І. В. Використання практики Європейського суду з прав людини у кримінальному провадженні : навчально-методичний посібник / І. В. Гловюк, М. М. Стоянов, В. А. Завтур. — Одеса : Юридична література, 2017. — 224 с.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; навчально-методичний посібник; Європейського суду з прав людини; кримінальне провадження; Застосування практики ЄСПЛ; забезпечення ефективного розслідування; забезпечення права на приватність; забезпечення права на свободу та особисту недоторканність; забезпечення права на справедливий судовий розгляд; забезпечення права на захист у кримінальному провадженні; професійні права адвоката