Адвокатська діяльність в Україні : Методичні вказівки - Бакаянова, Нана Мезенівна; Бакаянова, Н. М.; Bakaianova, Nana M. (Одеса : Фенікс, 2023)
Методичні вказівки підготовлені для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» з метою засвоєння ними знань про адвокатську діяльність в Україні. Містять перелік тем, які розглядаються під час навчання, завдання, які студенти вирішують під час практичної роботи, посилання на законодавство та на рекомендовану наукову літературу.
Бакаянова Н. М. Адвокатська діяльність в Україні : метод. вказівки для здобувачів вищої освіти першого рівня за спец. 081 «Право» [Електронне видання] / Н. М. Бакаянова, - Одеса : Фенікс, 2023. - 51 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.24656
Keywords: адвокат; адвокатура України; адвокатська діяльність; правова допомога; етичні вимоги до діяльності адвоката; lawyer; advocacy; legal aid; ethical requirements for the activity of a lawyer