Сприяння адвоката в реалізації права на медичну допомогу особі, яку взято під варту - Близнюк, І. В. (Одеса:Фелікс, 2013)
Статтю присвячено дослідженню суті адвокатської допомоги в реалізації права особи на медичну допомогу. Розкрито ознаки доступу до медичної допомоги осіб, яких взято під варту, окреслено шляхи захисту та відновлення порушеного права таких осіб.
Близнюк І. В. Сприяння адвоката в реалізації права на медичну допомогу особі, яку взято під варту / І. В. Близнюк // Адвокатура: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.269-272.
Keywords: адвокатська діяльність; правова допомога; особи, які взяті під варту; право на медичну допомогу