Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Об'єктно-орієнтоване програмування» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Об'єктно-орієнтоване програмування» Приходько Сергій Борисович. 2. Стрелковська І.В., Приходько С.Б., Григор’єва Т. І. Об'єктно-орієнтоване програмування: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] / Стрелковська І. В., Приходько С. Б., Григор’єва Т. І. ; Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. – 26 с. 3. Робоча програма Приходько С.Б. «Об'єктно-орієнтоване програмування».
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Об'єктно-орієнтоване програмування» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32454