Повноваження прокурора на стадії досудового розслідування при затверджені обвинувального акта - Торбас Олександр Олександрович; Торбас Александр Александрович; Torbas Oleksandr O. (My University, 2013)
Стаття присвячена аналізу повноважень прокурора при перевірці матеріалів кримінального провадження та затвердженні обвинувального акта на стадії досудового розслідування.

Статья посвящена анализу полномочий прокурора при проверке материалов уголовного производства и утверждении обвинительного акта на стадии досудебного расследования.

This article analyzes the powers of the prosecutor in the criminal production verification and confirmation of the indictment on the pre-trial investigation.
Торбас О. О. Повноваження прокурора на стадії досудового розслідування при затверджені обвинувального акта / О. О. Торбас // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія «Юридичні науки». – 2013. - №4. – С. 171-174.
Keywords: прокурор; слідчий; обвинувальний акт; матеріали кримінального провадження; затвердження обвинувального акта; закриття кримінального провадження; прокурор; следователь; обвинительный акт; материалы уголовного производства; утверждение обвинительного акта; закрытие уголовного производства; prosecutor; investigator; indictment; materials of criminal proceedings; approval of indictment; closing criminal proceeding