Окремі особливості сучасних тенденцій розвитку кримінального законодавства України - Поліщук, О. М. (Одеса, 2016)
Стаття розкриває окремі особливості сучасних тендецій розвитку кримінального законодавства України. Зроблено висновок, що кримінальне законодавство України не може і не має бути "законсервованим", а має динамічно реагувати та бути удосконаленим як на рівні національної кримінально-правової традиції, так і з огляду на наднаціональні тенденції розвитку сфери кримінальної юстиції.
Поліщук О. М. Окремі особливості сучасних тенденцій розвитку кримінального законодавства України / О. М. Поліщук // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 67-70.
Keywords: законотворчість; зміни до законодавства; питома вага змін; реформи законодавства; новели у законотворчості