До питання про розширення повноважень антимонопольного комітету України у взаємовідносинах з суб'єктами господарювання - Шкляр, С. В.; Shklyar, S. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті досліджуються окремі питання повноважень Антимонопольного комітету України, зокрема запропоновані зміни до законодавства, якими передбачається уточнення нині існуючих повноважень; характер взаємовідносин між АМКУ та суб'єктами господарювання; питання підтримання балансу між публічно-правовими та приватноправовими інтересами.
Шкляр С. В. До питання про розширення повноважень антимонопольного комітету України у взаємовідносинах з суб'єктами господарювання / С. В. Шкляр // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 374-379.
Keywords: Антимонопольний комітет України; антимонопольне право; повноваження АМКУ; Антимонопольный комитет Украины; антимонопольное право; полномочия АМКУ; Antimonopoly Committee of Ukraine; antitrust law; powers of AMCU