Історія Української культури : навчально-методичні рекомендації (для студентів всіх спеціальностей) - Маслова, Ю. В. (Одеса, 2022)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Історія та культура України» розроблені відповідно до навчального плану і складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, підготовки до іспиту, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Навчальна дисципліна «Історія української культури» дає уявлення про основні етапи розвитку української культури, забезпечує розуміння системного зв’язку всіх складових культури – мистецтва, етнографії, матеріальної і духовної культури, спрямована на збагачення і розширення гуманітарної підготовки студентів, формування творчої активності майбутніх фахівців, сприяє формуванню ціннісних орієнтацій та світогляду здобувачів освіти. Матеріали призначені для бакалаврів всіх факультетів Міжнародного гуманітарного університету.
Маслова Ю . В. Історія Української культури : навчально-методичні рекомендації (для студентів всіх спеціальностей) / Ю. В. Маслова. – Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т., 2022. – 27 с.
Keywords: українська культура; історія української культури; культура; історія культурного життя українського народу; мистецькі форми сучасної видовищної культури