Науковий спадок Петра Мойсейовича Рабіновича і актуальні проблеми загальнотеорійного правознавства : матеріали міжнародної наукової конференції (м. Львів, 28–29 березня 2025 року) - (:unkn) unknown (Львів : Медицина і право, 2025)
У збірці вміщено матеріали доповідей учасників міжнародної наукової конференції «Наукова спадщина Петра Мойсейовича Рабіновича і актуальні проблеми загальнотеорійного правознавства», яку було проведено на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка 28–29 березня 2025 року.
Науковий спадок Петра Мойсейовича Рабіновича і актуальні проблеми загальнотеорійного правознавства : матер. міжнар. наук. конф. (м. Львів, 28–29 берез. 2025 р.) / за ред. проф. М. А. Дамірлі, С. П. Рабіновича ; Юридичний ф-т ЛНУ імені І. Франка ; Лабораторія дослідження теор. проблем прав людини ЛНУ імені І. Франка ; Лабораторія прав людини імені академіка Петра Рабіновича НДІ ДБМС НАПрН України. - Львів : Медицина і право, 2025. - 268 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29354
Keywords: теоретична юриспруденцiя; П. М. Рабінович; загальна теорія права; теорія та методологія порівняльного правознавства; концепції семіотики права в Україні; лінгвістичний вимір правничої мови; основи правової педагогіки; викладання юридичних дисциплін; проблеми сучасного праворозуміння; свобода віросповідання у працях П. М. Рабіновича; філософсько-правові засади концепції прав людини; принцип верховенства права; соціальне право; юридична техніка; theoretical jurisprudence, P. M. Rabinovych, general theory of law, theory and methodology of comparative law, concepts of semiotics of law in Ukraine, linguistic dimension of legal language, foundations of legal pedagogy, teaching legal disciplines, problems of modern legal understanding, freedom of religion in the works of P. M. Rabinovych, philosophical and legal foundations of the concept of human rights, principle of the rule of law, social law, legal technique