Некоторые размышления о сущности внутренних вооруженных конфликтов - Кузьмин, Эдуард Эдуардович; Кузьмін, Едуард Едуардович; Kuzmin, Eduard Eduardovych (Одеса : Фенікс, 2016)
Автором исследуются вопросы касательно сущности внутренних вооруженных конфликтов, а также их соотношения со смежными понятиями.

Автором досліджуються питання щодо сутності внутрішніх збройних конфліктів, а також їх співвідношення з суміжними поняттями.

The author explores questions about the essence of the internal armed conflict, as well as their relations with related notions.
Деякі роздуми про сутність внутрішніх збройних конфліктів
Some Reflections on the Essence of Internal Armed Conflicts
Кузьмин Э. Э. Некоторые размышления о сущности внутренних вооруженных конфликтов / Э. Э. Кузьмин // Гуманітарний та інноваційний ракурс професійної майстерності: пошуки молодих вчених : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. студ., аспір. та молод. вчених (м. Одеса, 27 жовт. 2016 р.) / оргком.: А. Ф. Крижановський (голов.), А. П. Овчиннікова (перш. заст.), Т. О. Крижановська (заст.), Є. Л. Стрельцов, М. П. Малицький, А. Пахлеванзаде, К. В. Громовенко, А. М. Меденцев, Т. В. Деркач, І. В. Ступак, Я. В. Лупій, Г. П. Пекліна ; МОН України, МГУ, ПРЦ НАПрНУ, Вищ. школа міжнар. віднос. та американістики, Вищ. школа комунікац., політол. та міжнар. віднос. – Одеса : Фенікс, 2016. – С. 109-111.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; внутренний вооруженный конфликт; вооруженный конфликт немеждународного характера; внутрішній збройний конфлікт; збройний конфлікт неміжнародного характеру; internal armed conflict; armed conflict not of an international character