Дистанційне звернення до адміністративного суду (апект проблеми визначення належного доказу надіслання копії процесуального документу та доданих до нього документів процесуальними опонентами - Михайлов, Олександр Миколайович; Гриб, Анна Миколаївна (Одеса : Фенікс, 2017)
В статті розкрито аспекти запровадження новацій - елементів електронного суду, украй важливих для правосуддя України.Он-лайн трансляція судових засідань і проведення відеоконференцій між судами, доступ до текстів судових рішень через єдиний державний реєстр судових рішень,- не лише виконання міжнародних зобов'язань України,виконання рекомендацій міжнародних експертів чи приведення вітчизняних стандартів правосуддя до міжнародних стандартів.Це,насамперед, нові можливості для трансформації системи.
Михайлов О.М., Гриб А.М. Дистанційне звернення до адміністративного суду (апект проблеми визначення належного доказу надіслання копії процесуального документу та доданих до нього документів процесуальними опонентами / О.М. Михайлов, А.М. Гриб / Інформаційні технології у судочинстві: матер. всеукр. наук.-практ. конф., яка проводиться в рамках тижня цивільного процесу (Одеса, 18 квітня 2017 р.) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Голубєвої Н.Ю. – Одеса : Фенікс, 2017. – С. 56-61.
Keywords: елементи електронного суду; дистанційне звернення; електронний суд; судовий захист; єдиний державний реєстр