Щодо розширення переліку злочинів проти безпеки виробництва в Україні - Крайник, Г. С. (Одеса, 2018)
У статті висвітлено проблему злочинів проти безпеки виробництва в Україні , а також теоретично розроблено шляхи і способи вдосконалення кримінально-правових санкцій за ці злочини.
Крайник Г. С. Щодо розширення переліку злочинів проти безпеки виробництва в Україні / Г. С. Крайник // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 121-123.
Keywords: злочини проти безпеки виробництва; кримінально-правова політика; покарання; злочин; суспільна небезпека; Кримінальний кодекс України