Творчі студії: рекламний проєкт : методичні рекомендації - Грушевська, Юлія Андріївна; Грушевська, Ю. А.; Грушевская, Юлия Андреевна; Hrushevska, Yuliia A. (Одеса : НУ «ОЮА», 2021)
Методичні рекомендації розроблено для студентів денної форми навчання у галузі знань 06 «Журналістика», спеціальності 061 «Журналістика», освітньо-професійної програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» з метою сформувати знання в сфері тенденцій сучасної нативної реклами в межах та управління креативними процесами у рекламному проєкті, а також уміння комплексного застосування інструментів реклами, PR та інших засобів маркетингових комунікацій при плануванні й реалізації рекламних/ PR/ комунікаційних проектів. Методичні рекомендації містять теми лекційних та практичних занять, завдання для самостійної роботи, питання до іспиту та список рекомендованої літератури.
Грушевська Ю. А. Творчі студії: рекламний проєкт : методичні рекомендації до лекційних, практичних занять і самостійної роботи для студентів денної форми навчання у галузі знань 06 «Журналістика», спеціальності 061 «Журналістика», освітньо-професійної програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» / Ю. А. Грушевська. – Одеса : НУ «ОЮА», 2021. – 15 с.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Media and communication studies