Функціональне навантаження сторони захисту у світлі змагального кримінального судочинства - Гаврилюк, І. О. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті досліджено процесуальний статус адвоката-захисника та його роль у змагальному кримінальному процесі на досудових стадіях. Запропоновано шляхи вдосконалення його діяльності у збиранні та дослідженні доказів в ході кримінального судочинства.
Гаврилюк І. О. Функціональне навантаження сторони захисту у світлі змагального кримінального судочинства / І. О. Гаврилюк // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 244-246.
Keywords: принцип змагальності; кримінальний процес; досудове розслідування; адвокат-захисник; сторона захисту; підозрюваний; слідчий; докази