Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Філософія» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Філософія» Іванова Оксана Станіславівна. 2. ОК_4_РП_172_бак_Філософія. 3. Іванова О.С. Методичні вказівки з Філософії. 4. Іванова О.С. Філософія, курс лекцій.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Філософія» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32522