Індивідуалізція покарання у східно-європейському вимірі - Іскендеров, Ф. Ш. (Одеса, 2018)
У статті розглядаються кримінально-правове дослідження поняття та загальних критеріїв індивідуалізації покарання при призначенні покарання за кримінальним правом. Індивідуалізацію покарання визначено одним із базових елементів конструкції взаємопов’язаних завдань кримінального законодавства, принципів кримінальної відповідальності, цілей покарання, інших мір кримінально-правового характеру й основних інститутів кримінального права.
Іскендеров Ф. Ш. Індивідуалізція покарання у східно-європейському вимірі / Ф. Ш. Іскендеров // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 102-104.
Keywords: Індивідуалізція покарання; східно-європейський; кримінальнє право України; Принцип індивідуалізації покарання