Особливості правового регулювання елементів спрощеної системи оподаткування як традиційного виду спеціального податкового режиму - Кас’яненко, Л. М.; Коломієць, П. В.; Касьяненко, Л. М.; Коломиец, П. В.; Kasyanenko, L. M.; Kolomііets, P. V. (My University, 2012)
В статті досліджено особливості правового регулювання елементів спрощеної систе- ми оподаткування, обліку та звітності відповідно до норм чинного Податкового кодексу України.

В статье исследованы особенности правового регулирования элементов упрощенной системы налогообложения, учета и отчетности в соответствии с нормами действующего Налогового кодекса Украины.

The article studies features of the legal regulation of elements of the simplified system of taxation, accounting and reporting in accordance with the current Tax Code of Ukraine.
Кас’яненко Л. М. Особливості правового регулювання еле- ментів спрощеної системи оподаткування як традиційного виду спеціального податкового режиму / Л. М. Кас’яненко, П. В. Коломієць // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія» : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відпов. за вип. В. М. Дрьомін ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Т. 12. – С. 68-74
Keywords: податок; єдиний податок; спрощена система оподаткування; спеціальні податкові режими; Податковий кодекс України; налог; единый налог; упрощенная система налогообложения; специальные налоговые режимы; Налоговый кодекс Украины; tax; the single tax; simplified tax system; special tax regimes; Tax Code of Ukraine