Методичні вказівки до виконання та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра для здобувачів факультету інформаційних технологій та кібербезпеки спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «ІТ-менеджмент та маркетинг» - Горбаченко, Станіслав Анатолійович; Клєвцєвич, Наталія Анатоліївна; Слатвінська, Валерія Миколаївна (Одеса : НУ «ОЮА», 2024)
Методичні вказівки до виконання та захисту кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня бакалавр здобувачами вищої освіти усіх форм навчання за освітньо-професійною програмою «ІТ-менеджмент та маркетинг» спеціальності 073 «Менеджмент» пропонують систематизований підхід до планування, розробки та захисту кваліфікаційної роботи. У методичних вказівках представлені рекомендації та керівництво щодо організації процесу написання роботи, від вибору теми до підготовки до захисту. Зокрема, надаються інструкції щодо процедури та методики написання кваліфікаційної роботи, вимоги щодо їх оформлення, порядок захисту та оцінювання, наданий орієнтовний перелік тем і зразки супровідних документів, що сприятиме якісному виконанню й успішному захисту кваліфікаційних робіт здобувачами. Дані рекомендації допоможуть студентам успішно виконати кваліфікаційну роботу, довивши свою компетентність у сфері ІТ-менеджменту та маркетингу.
Горбаченко С. А. Методичні вказівки до виконання та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра для здобувачів факультету інформаційних технологій та кібербезпеки спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «ІТ-менеджмент та маркетинг» [Електронне видання] / С. А. Горбаченко, Н. А. Клєвцєвич, В. М. Слатвінська. – Одеса : НУ «ОЮА», 2024. – 58 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29783
Keywords: Кваліфікаційна робота, подання текстового матеріалу, правила подання ілюстрацій; методи і технології менеджменту