Деякі аспекти дефініції технічних засобів відеозапису фіксації процесуальних дій у режимі відеоконференції - Бєжанова, А. В.; Бежанова, А. В.; Biezhanova, A. V. (Одеса : Гельветика, 2018)
У статті проаналізовано специфіку та проблеми визначення технічних засобів відеозапису, за допомогою яких фіксуються хід і результати слідчої (розшукової) дії й інших процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, у кримінальному провадженні в Україні; визначено перспек-тиви використання технічних засобів відеозапису під час застосування режиму відеоконференції, а також сформульовано пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства та юридичної практики з означеної проблематики.

В статье проанализированы специфика и проблемы определения дефиниции технических средств видеозаписи, с помощью которых фиксируются ход и результаты следственного (розыскного) дей-ствия и иных процессуальных действий, проведенных в режиме видеоконференции, в уголовном судопроизводстве в Украине; определены перспективы использования технических средств видеоза-писи при применении режима видеоконференции, а также сформулированы предложения по совер-шенствованию действующего законодательства и юридической практики по обозначенной проблема-тике.

The specifics and problems of determining the technical means of video recording, by means of which the course and results of investigation (search) action and other procedural actions carried out in the mode of videoconference in criminal proceedings in Ukraine, are analyzed; the prospects for the use of technical means of video recording in the use of the video conferencing regime are defined, as well as proposals for improving the current legislation and legal practice on the identified issues.
Бєжанова А. В. Деякі аспекти дефініції технічних засобів відеозапису фіксації процесуальних дій у режимі відеоконференції / А. В. Бєжанова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. Вип. 80 / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) та ін. – Одеса : Гельветика, 2018. – С. 3-8.
Keywords: технічні засоби; відеозапис; слідчі (розшукові) дії; кримінальне провадження; докази; відеоконференція; технические средства; видеозапись; следственные (розыскные) действия; уголовное производство; доказательства; видеоконференция; technical means; video recording; investigation (search) actions; criminal proceedings; proofs; videoconference