Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Теорія ймовірностей та математична статистика" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни Григор’єва Т. І. "Теорія ймовірностей та математична статистика". 2. Робоча програма навчальної дисципліни Григор’єва Т. І. "Теорія ймовірностей та математична статистика". 3. Стрелковська І.В., Паскаленко В.М. Математична статистика навчальний посібник для фахівців у галузі ІТ 2023. 4. Теорія ймовірностей та математична статистика Методичні реком.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Теорія ймовірностей та математична статистика" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32265