Криптовалюта - нова ера - Розумейко, Дмитро Олександрович (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті досліджено процес виникнення криптовалюти як частини криптоекономіки (цифрової економіки) в основі якої лежить принципово нова технологія.
Розумейко Д. О. Криптовалюта - нова ера / Д. О. Розумейко // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 228-230.
Keywords: криптовалюта; цифрова економіка; біткоїн; блокчейн; майнінг