Право інтелектуальної власності: проблеми захисту прав на торгівельну марку (знак для товарів і послуг) - Партали, В. Г. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті досліджено проблеми, що постають у сфері правового регулювання торговельної марки в Україні. Проаналізовано законодавчу базу інституту інтелектуальної власності. Висвітлено аспекти правових способів захисту прав володільця торговельної марки, а також визначено шляхи аналізу ситуації та найбільш оптимальні способи й дієві механізми захисту.
Партали В. Г. Право інтелектуальної власності: проблеми захисту прав на торгівельну марку (знак для товарів і послуг) / В. Г. Партали // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.437-441.
Keywords: право інтелектуальної власності; захист прав на торгівельну марку; Цивільний кодекс України; Господарський кодекс України; судова практика; торговельна марка