Юридичні технології : поняття й особливості співвідношення із суміжними категоріями - Манько, Д. Г. (Одеса: Гельветика, 2019)
Стаття присвячена аналізу правової природи юридичних технологій, установленню їх змісту і складників, а також значення в процесі створення правових актів. Особлива увага приділяється питанням співвідношення юридичної технології з такими категоріями, як юридична техніка, юридичний алгоритм.
Манько Д. Г. Юридичні технології : поняття й особливості співвідношення із суміжними категоріями / Д. Г. Манько // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Сер. : Юриспруденція. – 2019. – № 37. - С. 6-9.
Keywords: правовий акт; юридичний алгоритм; юридична діяльність; юридичний інструментарій; юридична техніка; юридична технологія