Принципи управління в системі загальнообов'язкового державного соціального страхування - Москаленко, О. В.; Москаленко, О. В.; Moskalenko, О. (My University, 2012)
The article is devoted to the establishment and development of mandatory state social insurance. The main principles of mandatory state social insurance, as well as analysis of basic signs of the concept of "social partnership"
Москаленко О. В. Принципи управління в системі загальнообов'язкового державного соціального страхування / О. В. Москаленко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 45. – С. 296-303.
Keywords: управління державним соціальним страхуванням; загальнообов'язкове державне соціальне страхування в Україні; принципи загальнообов'язкового державного соціального страхування; управление государственным социальным страхованием; общеобязательное государственное социальное страхование в Украине; принципы общеобязательного государственного социального страхования; management of the state social insurance; obligatory state social insurance in Ukraine; principles of obligatory state social insurance