Судові повістки у вигляді sms-повідомлень - Цал-Цалко, Юлія Юліївна (Одеса : Фенікс, 2017)
У статті розглядаються система електронного судочинства як спосіб організації державної влади за допомогою інформаційних мереж. А саме судові повістки у вигляді sms-повідомлень яки є є одним з елементів електронного судочинства.
Цал-Цалко Ю. Ю. Судові повістки у вигляді sms-повідомлень / Ю. Ю. Цал-Цалко / Інформаційні технології у судочинстві: матер. всеукр. наук.-практ. конф., яка проводиться в рамках тижня цивільного процесу (Одеса, 18 квітня 2017 р.) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Голубєвої Н.Ю. – Одеса : Фенікс, 2017. – С. 76-78.
Keywords: судові повістки; sms-повідомленя; електронне судочинство; електронне урядування; інформаційні технології