Особливості здійснення концесійного землекористування - Голюк, Надія Григорівна (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті зроблено аналіз чинного концесійного законодавства та законопроекту щодо проблем, пов'язаних з урегулюваннямпроцедури надання земельної ділянки для реалізації проектів, здійснюваних на умовах концесії.
Голюк Н. Г. Особливості здійснення концесійного землекористування / Н. Г. Голюк // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 56-58.
Keywords: державно-приватне партнерство; концесія; концесійне землекористування; концесійний договір; оренда землі; земельна концесія