Методи, що використовуються у досудовому розслідуванні злочинів - Волобуєв, Анатолій Федотович; Волобуєв, А. Ф.; Волобуев, Анатолий Федотович; Volobuiev, Anatolii F. (Одеса : Гельветика, 2017)
Статтю присвячено малодослідженій проблемі методів, що використовуються у досудовому розслідуванні злочинів уповноваженими суб'єктами. З урахуванням новел КПК України 2012 р. висвітлюється зміст методів криміналістики та оперативно-розшукової діяльності.

Статья посвящена малоизученной проблеме методов, используемых в досудебном расследовании преступлений уполномоченными субъектами. С учетом новелл УПК Украины 2012 г. освещается содержание методов криминалистики и оперативно-розыскной деятельности.

The article is devoted to the little-studied problem of methods used in pre-trial investigation of crimes by authorized subjects. Taking into account the novels of the Criminal Procedural Code of Ukraine in 2012, the content of methods of criminalistics and operational-search activity is covered.
Волобуєв A. Ф. Методи, що використовуються у досудовому розслідуванні злочинів / A. Ф. Волобуєв // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 19 / голов. ред. Ю. В. Цуркан-Сайфуліна ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2017. – C. 86-91.
Keywords: досудове розслідування; метод; криміналістика; оперативно-розшукова діяльність; слідча (розшукова) дія; конфіденційність; конспіративність; досудебное расследование; метод; криминалистика; оперативно-розыскная деятельность; следственное (розыскное) действие; конфиденциальность; конспиративность; pre-trial investigation; method; criminalistics; operational-search activity; investigative action; confidentiality; conspiracy; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE