Бронювання військовозобов'язаних адвокатів в умовах правового режиму воєнного стану - Головатюк, І. М. (Одеса: Фенікс, 2022)
Стаття присвячена розкриттю питань, що пов'язані із бронюванням військовозобов'язаних адвокатів в умовах правового режиму воєнного стану.
Головатюк І. М. Бронювання військовозобов'язаних адвокатів в умовах правового режиму воєнного стану / І. М. Головатюк // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 95-98.
Keywords: адвокат; бронювання військовозобов'язаних адвокатів; правовий режим; воєнний стан; Рада адвокатів України