Сучасний стан і перспективи розвитку сімейного права України в умовах адаптації до європейського права : матер. ІІ Всеукр. кругл. столу (Одеса, 25 листоп. 2022 р.) - Нац. ун-т «Одеська юрид. академія» (Одеса, 2022)
Збірник містить матеріали доповідей з теоретичних, історичних і методологічних проблем сімейного права, які були оприлюднені на II Всеукраїнському круглому столі (25 листопада 2022 року) в Національному університеті «Одеська юридична академія». Збірник спрямований на ознайомлення юридичної громадськості з дослідженнями науковців у сфері сімейного права і може бути корисний як у навчальному процесі, так і в науковій та практичній діяльності.
Сучасний стан і перспективи розвитку сімейного права України в умовах адаптації до європейського права : матер. ІІ Всеукр. кругл. столу (Одеса, 25 листоп. 2022 р.) [Електронне видання] / за заг. ред.: д. ю. н., проф. Є. Харитонова, к. ю. н., доц. К. Спасової ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса, 2022. – 116 с.
Keywords: сімейне право; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; європейське право; майно дитини; сімейне право України; припинення шлюбу; позбавлення батьківських прав; Гендерна рівність; утримання майна дитини; утримання дитини; сімейно-правова відповідальність; поділ майна; усиновлення; вирішення сімейних спорів; шлюбний договір; сплата аліментів