Новітні кримінально-правові дослідження – 2019 : альманах наукових досліджень - (:unkn) unknown (Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019)
До альманаху наукових досліджень увійшли матеріали, які присвячені проблематиці сучасного кримінального права. Автори наукових досліджень, якими виступили як відомі дослідники кримінально-правових реалій, так і молоді науковці, що роблять перші кроки у формуванні власної наукової правосвідомості, досліджують актуальні питання становлення, сучасного стану і перспектив подальшого розвитку. To the almanac of naukhovy doslіzhen uvіshli materіali, which are attributed problems of relevant criminal law. Author Naukovich doslіdzhen, Yakimi Vistupili yak vіdomi doslіdniki kriminalno-pravovih realii, so і young people naukovtsі, scho Rob a croche in formvnas vlno ї naukovo ї pravosvіdomost і, complete actual food becoming, happy living and prospects of development of criminal law of Ukraine, proponuyuchi sobsі konceti virashennya Nagalnykh problems that are shaped by social security. Vidiknya mozhe viklikati zatsіkavlen_st vchenyh, aspirantіv і studentsіv, spіvrobіtnikіv sudah that law enforcement agencies, the state services, and also all quietly, to think about the problems of the criminal law and practice of his zasosuvannya in the heart of the minds of multinational svytu і shukaє v_dpovіdі on food, put neobhіdnіstyu pіdvishchennya efektivnosti krimіnalno-legal regulation.
альманах наукових досліджень
Новітні кримінально-правові дослідження – 2019 : альманах наукових досліджень / за ред. О. В. Козаченка, О. М. Мусиченко. – Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019. – 278 – 278 с.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; кримінально-правові дослідження; кримінальне правопорушення; злочин; кримінальна відповідальність; розмежування злочинів; правовідносини; потерпілий; транснаціональна організована злочинність; корупція; кримінальне право; нормативно-правовий акт; соціальна обумовленість; шахрайство; кримінальне право ФРН; кримінальний закон; функції кримінальної відповідальності; покарання; торгівля людьми; спеціальна конфіскація; наркоманія; генезис згвалтування; процесуальне керівництво; злочинність; спеціальна конфіскація; домашнє насильство; criminal investigations; criminal offense; crime; criminal liability; delineation of crimes; legal relationship; victim; transnational organized crime; corruption; Criminal Law; legal act; social conditionality; fraud; criminal law of Germany; criminal liability functions; criminal law; punishment; trafficking in human beings; special confiscation; addiction; the genesis of rape; procedural guidance; special confiscation; domestic violence; уголовно-правовые исследования; уголовное преступление; уголовная ответственность; правоотношения; транснациональная организованная преступность; наркомания; генезис изнасилования; специальная конфискация; домашнее насилие; функции уголовной ответственности