Інформаційні технології у забезпеченні сталого розвитку бізнесу - Жигулін, Олександр Андрійович; Шестаков, Микола Миколайович (Одеса : Міжнародний університет ; НУ "ОЮА", 2025)
Розглянуто використання інформаційних технологій в забезпеченні сталого розвитку бізнесу. Як предмет практичного рішення запропоновано впровадження асистентів на базі штучного інтелекту. Саме цей інструмент сприяє покращенню трьох основних аспектів сталого розвитку – це економічний, соціальний та екологічний. А також важливо відмітити, що він може запроваджуватись за допомогою ноу-код/лоу-код середовищ, що робить його більш дружнім для посереднього користувача.
Жигулін О. А. Інформаційні технології у забезпеченні сталого розвитку бізнесу / О. А. Жигулін, М. М. Шестаков // Передові технології в інформаційно-комунікаційній інженерії (ATICE'2025) : зб. матеріалів міжнар. конф. (зимовий форум) / відп. ред. І. М. Соловська, Д. М. Розенвассер. – Одеса : Міжнародний університет, 2025. – C. 12-13. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31337
Keywords: асистенти на базі штучного інтелекту; бізнес; інформаційні технології; сталий розвиток