Криза кримінального права: суперечності догматів чи догматика суперечностей - Туляков Вячеслав Олексійович; Туляков Вячеслав Алексеевич; Tulyakov V. A. (Одеса : Юридична література, 2009)
У роботі йде мова про існування системних суперечностей в описі предмета кримінально-правового регулювання, що ведуть до свавілля у догматиці сучасних кримінально-правових відносин. Зроблено опис типових помилок та суперечностей теорії кримінального права сьогодення.
Туляков В. О. Криза кримінального права: суперечності догматів чи догматика суперечностей? / В. О. Туляков // Наукові праці Одеської національної юридичної академії / голов. ред. С. В. Ківалов ; МОН України, ОНЮА. - Одеса : Юрид. л-ра, 2009. - Т. 8. - С.296 - 303.
Keywords: теорія кримінального права; публічне право; приватне право; інститут компенсації та реституції; кримінально-правові угоди; теория уголовного права; публичное право; частное право; институт компенсации и реституции; уголовно-правовые сделки; subjective approach to proof; criminalization; fault; Public and private law; compensation and restitution Institute; criminal and legal transaction