Загальна теорія права та держави: інтерактивне навчання - Федоров, Валентин Андрійович; Федоров, В. А.; Федоров, Валентин Андреевич; Fedorov, Valentyn A.; Рязанов, Михайло Юрійович; Рязанов, М. Ю.; Рязанов, Михаил Юрьевич; Riazanov, Mykhailo Yu. (Одеса : НУ «ОЮА», 2022)
Методичні рекомендації підготовлені в межах дисципліни «Загальна теорія права і держави» для успішного досягнення заявленого поєднання теоретичної і практичної складової. Можуть бути успішно використані здобувачем вищої освіти під час роботи на практичних заняттях, під час підготовки до виконання тестових завдань чі під час творчої роботи, пов’язаної з підготовкою різного роду доповідей.
Загальна теорія права та держави: інтерактивне навчання : методичні рекомендацій з навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти першого освітньо-наукового рівня (галузь знань 29 «Міжнародні відносини», спеціальність 293 «Міжнародне право») / В. А. Федоров, М. Ю. Рязанов. – Одеса: НУ «ОЮА», 2022. – 98 с. – Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.23559
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE