Сімейне право : методичні рекомендації - Мінченко, Р. М.; Мінченко, Раїса Миколаївна; Minchenko, Raisa M.; Сафончик, О. І.; Сафончик, Оксана Іванівна; Safonchyk, Oksana I.; Глиняна, К. М.; Глиняна, Катерина Михайлівна; Hlyniana, Kateryna M.; Шамота, О. В.; Шамота, Олександр Володимирович; Shamota, Oleksandr V. (Одеса : Фенікс; НУ "ОЮА", 2025)
У методичних рекомендаціях містяться матеріали, що відповідають вимогам навчальної дисципліни «Сімейне право України». Методичні рекомендації містять програму навчальної дисципліни з методичними вказівками по кожній темі, плани практичних занять, питання для самостійної роботи здобувачів вищої освіти. У рекомендаціях наведено перелік рекомендованої літератури, яка може бути використана при підготовці до практичних занять, заліку, іспиту. Методичні рекомендації розраховані на здобувачів освіти та науково-педагогічних працівників вищих юридичних навчальних закладів.
Сімейне право : методичні рекомендації для підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» у Національному університеті «Одеська юридична академія», галузь знань 26 «Цивільна безпека» / К «Безпека та оборона» спеціальність 262 «Правоохоронна діяльність» / К9 «Правоохоронна діяльність» / Р. М. Мінченко, О. І. Сафончик, К. М. Глиняна, О. В. Шамота. - Одеса : Фенікс ; НУ "ОЮА", 2025. - 80 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/31823; DOI : 10.32837/11300.31823
Keywords: сімейне право; family law