Порядок підвищення кваліфікації адвокатів України: проблеми правового регулювання - Несвіта, А. С. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті проаналізовано сучасний стан кваліфікації адвокатів в Україні та проблеми, які виникають при проходженні ними курсів з підвищення кваліфікації. Дослідивши проблему правового регулювання інституту підвищення кваліфікації адвокатів України, константовано, що для надання особам правової допомоги на належному рівні цей інститут має ефективно функціонувати, а правове регулювання системи підвищення кваліфікації адвокатів України потребує суттєвого доопрацювання.
Несвіта А. С. Порядок підвищення кваліфікації адвокатів України: проблеми правового регулювання / А. С. Несвіта // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 93-95.
Keywords: адвокат; підвищення кваліфікації адвоката; професійна майстерність; захист та охорона прав і свобод людини й громадянина