Морські спори в міжнародному праві - Желясков, Артур Олександрович (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті детально аналізується механізм вирішення морських спорів в міжнародному праві. Особлива увага приділяється міжнародно-правовому принципу мирного вирішення міжнародних спорів і його фактичному відображеннюв процедурах, що розглядаються.
Желясков А. О. Морські спори в міжнародному праві / А. О. Желясков // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 296-298.
Keywords: міждержавні морські спори; міжнародне право; морські спори; морське право; екологічні проблеми