Джерела кримінального права України та деяких європейських країн: порівняльний аналіз - Кузембаєв Олександр Сергійович; Кузембаев Александр Сергеевич; Kuzembaiev A.S. (My University, 2013)
Стаття присвячена дослідженню системи джерел кримінального права України та деяких європейських країн як Англія, Франція, Швеція. Обґрунтовується необхідність визнання в системі джерел кримінального права України наявності багатоджерельності даної системи, що притаманна й деяким європейським країнам.

Статья посвящена исследованию системы источников уголовного права Украины и некоторых европейских стран как Англия, Франция, Швеция. Обосновывается необходимость признания в системе источников уголовного права Украины наличии многоисточности данной системы, свойственна и некоторым европейским странам.
Кузембаєв О. С. Джерела кримінального права України та деяких європейських країн: порівняльний аналіз / О. С. Кузембаєв // Актуальні проблеми кримінальної відповідальності : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 10-11 жовт. 2013 р. / редкол.: В. Я. Тацій (голов. ред.), В. І. Борисов (заст. голов. ред.) та ін. – Харків: Право, 2013. – С. 699-701.
Keywords: джерела кримінального права; європейські країни; система джерел кримінального права; источники уголовного права; европейские страны; система источников уголовного права; sources of criminal law; European countries; system of sources of criminal law