Антимікробний засіб паммосепт плюс : Патент України на корисну модель - Барило, Олександр Семенович; Барило, О. С.; Назарчук, Олександр Адамович; Кравчук, Павло Олександрович; Палій, Дмитро Володимирович; Назарчук, Галина Григорівна; Палій, Віктор Гордійович; Кордон, Юлія Володимирівна; Сорокоумова, Людмила Костянтинівна (My University, 2014)
Антимікробний засіб паммосепт плюс для профілактики, лікування карієсу зубів містить натрію фторид, бальзам ялицевий або кедровий, шелак, хлороформ, спирт етиловий та антисептик декаметоксин.
Пат. України на корисну модель № 91618, МПК A61P 1/02 (2006.01). Антимікробний засіб паммосепт плюс / Г. К. Палій, О. С. Барило, О. А. Назарчук, П. О. Кравчук, Д. В. Палій, Г. Г. Назарчук, В. Г. Палій, Ю. В. Кордон, Л. К. Сорокоумова ; заявники і патентовласники: Г. К. Палій, О. С. Барило, О. А. Назарчук, П. О. Кравчук, Д. В. Палій, Г. Г. Назарчук, В. Г. Палій, Ю. В. Кордон, Л. К. Сорокоумова. – № u 2014 01481 ; заявл. 14.02.2014 ; опубл. 10.07.2014, Бюл. № 13. – 3 с.
Keywords: антимікробний засіб; лікування карієсу зубів; стоматологія; натрію фторид; Research Subject Categories::MEDICINE