Китайська мова : практикум до курсу країнознавства та історії культури Сходу для здобувачів вищої освіти спеціальності «035 – Філологія». Одеса, 2025. 56 с. - Златовласова, Олександра Володимирівна; Глушко, Тетяна Віталіївна (Одеса, 2025)
Зростаюча роль Китаю вимагає якісного вивчення його країнознавства та історії здобувачами вищої освіти. Важливо впроваджувати сучасні методи, що поєднують дослідження історичних, політичних і культурних аспектів з інноваційними технологіями. Такі підходи, як аналіз джерел, проектна робота, дискусії та мультимедійні ресурси, сприяють формуванню аналітичного мислення та глибокого розуміння китайської цивілізації.
Златовласова О. В. Китайська мова : практикум до курсу країнознавства та історії культури Сходу для здобувачів вищої освіти спеціальності «035 – Філологія» / О. В. Златовласова, Т. В. Глушко. - Одеса, 2025. - 56 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29756
Keywords: аналіз джерел; проектна робота; дискусії та мультимедійні ресурси; китайська мова; китайська цивілізація