Методичні рекомендації з вивчення англійської мови при виконанні самостійної роботи майбутніми юристами-міжнародниками - Березінська, Олена Володимирівна; Березінська, О. В.; Березинская, Елена Владимировна; Berezinska, Olena V.; Старостіна, Оксана Володимирівна; Старостіна, О. В.; Старостина, Оксана Владимировна; Starostina, Oksana V. (Одеса : Фенікс, 2022)
Дисципліна «Іноземна мова» вивчається 4 семестру. Представлені методичні рекомендації охоплюють матеріал першого-другого років навчання: 1–4 семестри. Запропонована методична розробка містить вправи за темами, передбаченими програмою дисципліни, та має за мету сприяти розвитку лексичних навичок, навичок аналізу текстів та комунікативної діяльності студентів. Зміст посібника викликає зацікавленість, пов’язану з актуальністю розроблених тем. Завдання складені на основі сучасних вимог до викладання іноземних мов з урахуванням розвитку комунікативної компетенції.

The discipline "Foreign Language" is studied in the 4th semester. The presented methodical recommendations cover the material of the first or second years of study: 1-4 semesters. The proposed methodological development includes exercises on topics covered by the program of the discipline, and aims to promote the development of lexical skills, text analysis skills and communicative activities of students. The content of the manual is of interest due to the relevance of the developed topics. The tasks are based on modern requirements for teaching foreign languages, taking into account the development of communicative competence.
Березінська О. В. Методичні рекомендації з вивчення англійської мови при виконанні самостійної роботи майбутніми юристами-міжнародниками. Ступінь: бакалавр І-ІІ рік навчання [Електронний ресурс] / О. В. Березінська, О. В. Старостіна ; Міжнар. гуманіт. ун-т. – Одеса : Фенікс, 2022. – 55 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.17970
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics