Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Теорія і практика психологічного тренінгу», з спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Теорія і практика психологічного тренінгу» Лефтеров Василь Олександрович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Теорія і практика психологічного тренінгу» Лефтеров Василь Олександрович. 3. Лефтеров В. О., Форманюк Ю. В., Третьякова Т. М. Теорія і практика психологічного тренінгу: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів. Одеса : Фенікс, 2021. – 44 с. 4. Лефтеров В. О. Теорія і практика психологічного тренінгу : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальності 053 «Психологія», рівень вищої освіти - перший (бакалаврський). Одеса, 2024. 145 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Теорія і практика психологічного тренінгу» , зі спеціальності "053 Психологія", Перший (бакалаврський) рівень ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29454