Процеси трансформації політичної культури сучасного суспільства - Сушко, А. І.; Сушко, А. И.; Sushko, A. I. (Одеса : Фенікс, 2015)
В статті розглянуто політичну культуру як фактор становлення сучасного громадянського суспільства. Дано огляд ідей і цінностей політичної культури розвинутих країн, які найбільш суттєво впливають на формування демократичної політичної культури нашого суспільства.
Сушко А. І. Процеси трансформації політичної культури сучасного суспільства / А. І. Сушко // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 56. – С. 242-248.
Keywords: політична культура; демократична політична культура суспільства; политическая культура; становлення сучасного громадянського суспільства; становление гражданского общества; демократическая политическая культуры общества; political Culture; development of civil society; democratic political culture of the society