Новації інформаційної телекомунікації в судовому процесі - Куриленко, Оксана Михайлівна (Одеса : Фенікс, 2017)
У роботі розглянуто питання функціонування і впровадження Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.Приділено значну увагу щодо розбудови інформаційної інфраструктури і інноваційної системи в інформаційно-телекомунікаційному середовищі судового процесу
Куриленко О. М. Новації інформаційної телекомунікації в судовому процесі / О. М. Куриленко / Інформаційні технології у судочинстві: матер. всеукр. наук.-практ. конф., яка проводиться в рамках тижня цивільного процесу (Одеса, 18 квітня 2017 р.) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Голубєвої Н.Ю. – Одеса : Фенікс, 2017. – С. 50-56.
Keywords: судова реформа; інформація; електронний суд; Єдина судова інформаційно- телекомунікаційна система; ефективне судочинство; правосуддя