Трансформація лексичного значення слова в політичній полеміці (на матеріалі передвиборчого інтернет-дискурсу США) - Лосєва, І. В.; Лосєва, Ірина Вікторівна; Losieva, І. V. (Одеса, 2017)
У статті запропоновано аналіз способів трансформаціі лексичного значення слова на матеріалі лексичного корпусу політичноі полеміки Б. Обами та М. Ромні в період передвиборчоі кампаніі в США 2012 р. Виокремлено основні способи трансформаціі, серед яких конкретизація значення, генералізація значення, додавання й вилучення слова.

The article deals with the analysis of lexical transformation of a word based on the material of the lexical corpus of political debate between В. Оbama and М. Romney during the 2012 election campaign. The main ways of transformation such as concretization, generalization, addition and subtraction are described.
Лосєва, І. В. Трансформація лексичного значення слова в політичній полеміці (на матеріалі передвиборчого інтернет-дискурсу США) / І. В. Лосєва // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 10. – Т.1. – С. 71-74.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; трансформація; конкретизація; інтерпретація; генералізація; полеміка; transformation; concretization; interpretation; generalization; political debate