Навчально-методичний посібник до самостійної роботи з дисципліни «Переклад ОІМ у сфері публіцистики» для студентів 4 курсу денної форми навчання факультету Лінгвістики та перекладу - Кабанцева, Надія Вікторівна; Рожелюк, Ірина Ярославівна; Горицька, Олена Вікторівна (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Наданий навчально-методичний посібник містить рекомендації та опорний матеріал для самостійної роботи студентів 4 курсу факультету лінгвістики та перекладу з дисципліни «Переклад ОІМ у сфері публіцистики».
Кабанцева Н. В. Навчально-методичний посібник до самостійної роботи з дисципліни «Переклад ОІМ у сфері публіцистики» для студ. 4 курсу денної форми навч. факультету Лінгвістики та перекладу / Н. В. Кабанцева, І. Я. Рожелюк, О. В. Горицька. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025. - 45 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29353
Keywords: навички публіцистичного перекладу; фразеологізми; переклад лексики та текстів публіцистичного дискурсу; розвиток лінгвістичної та перекладацької компетенції; формування у студентів професійних вмінь та навичок письмового відтворення; терміни публіцистичного дискурсу; переклад у сфері публіцистики; передача змісту публіцистичного тексту; якість здійсненого перекладу