Детермінанти процесу становлення правової держави в Україні. - Кормич, Л.І.; Кормич, Л.И.; Kormich, L (My University, 2012)
The article provides the analyses of the complex of factors that affect the leg state building process in the modern Ukraine. The perspectives of such a proces are also determined.
Кормич, Л.І. Детермінанти процесу становлення правової держави в Україні./ Л.І.Кормич //Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / гол. ред. С. В. Ківалов ; відп. за вип. Л. І. Кормич. – Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія" : Південноукраїнський центр гендерних проблем, 2012. – Вип. 44. – C. 27 - 35.
Keywords: Правова держава в Україні; Становлення держави в Укаїні; Процес становлення правової держави в Україні; Процесс становления правового государства в Украине; Становление государства в Украине; Правовое государство в Украине; Rule of law in Ukraine; The formation of the state in Ukraine; The process of establishing the rule of law in Ukraine