Юридико-технічні інструменти побудови актів судового тлумачення - Киця, О. С.; Киця, Е. С.; Kitsya, E. S. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Стаття присвячена дослідженню основних елементів юридико-технічного набору інструментів юридичної техніки актів судового тлумачення, їх визначенню та загальній характеристиці.
Киця О. С. Юридико-технічні інструменти побудови актів судового тлумачення / О. С. Киця // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 97-103.
Keywords: юридико-технічний набір інструментів; юридична техніка актів судового тлумачення; правила; засоби; способи; юридико-технический набор инструментов; юридическая техника актов судебного толкования; средства; способы; juridical and technical set of tools; juridical technique of legal interpretation acts; rules; meanings; ways