Римське право і сучасність : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 18 травня 2019 року) - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2019)
У збірці містяться матеріали доповідей з теоретичних, історичних та методологічних проблем римського права, цивільного права та процесу, права інтелектуальної власності, ІТ-права, сімейного права, спортивного права, які були оприлюднені на міжнародній науково-практичній конференції «Римське право і сучасність», що відбулась 18 травня 2019 року в Національному університеті «Одеська юридична академія». Збірник спрямований на ознайомлення юридичної громадськості з дослідженням науковців у сфері цивілістики і може бути корисний як у навчальному процесі, так і в практичній діяльності.
Римське право і сучасність : матер. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 18 травня, 2019 року) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса : Фенікс, 2019. – 297 с.
Keywords: система римського права; сучасне цивільне право; ІТ право; інформаційні права; правова природа віртуальної реальності; system of Roman law; modern civil law; IT law; informational rights; legal nature of virtual reality; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::TECHNOLOGY